FÖR FÖRETAG

Stärk ditt varumärke och ge era kunder en upplevelse utöver det vanliga!

För ditt företag, anställda eller kunder, erbjuder vi en unik upplevelse med supersportbilar och bilkörning I fokus. En gruppstärkande och relationsbyggande aktivitet som blir ett minne för livet!

All våra produkter går att kombinera med din konferens, kick-off eller kundaktivitet. Utöver kan vi även skräddarsy en upplevelse för just dig. Kanske vill du ha exponering på bilarna, nyttja en supersportbil som uppmärksamhet vid en mässa, erbjuda förarutbildning med en erfaren racingprofil i kombination med testkörning på gata, flygfält eller racingbana.  Inget är omöjligt och allt otroligt uppskattat! Se bland annat caset nedan från TATA. Välkommen med din förfrågan!

Case: TATA

TATA Insurance gav deras viktigaste partners en oförglömlig upplevelse.

SYFTE:  TATA Insurance ville erbjuda deras viktigaste partners en oförglömlig upplevelse I samband med deras Stockholms besök. Viktig med exponering av deras varumärke samt tid för att nätverka med inslag av ett tävlingsmoment. Totalt 100 personer.

GENOMFÖRANDE: Pro Driving Event hyrde Arlanda testtrack där fyra olika stationer upprättades.

  • Matstation: Food truck för lunch.
  • Fotostation: Porsche stripad med TATA logotype.
  • Tävlingsstation: Elscooter-race bestående av en slalombana med tidtagning och fina priser.
  • Medåkning av supersportbilar på bana – Ferrari, Porsche, Lamborghini och BMW.

UTFALL: Glada och nöjda deltagare som fotade och delade bilder I sociala medier I stor utsträckning. Högsta betyg och mycket nöjd kund som rankade den aktivitet som en av dom bästa på deras 10 dagar Norden-resa.